GetMultimediaRessource (3)

Wat is een correspondent?

Iedere klant krijgt een gepersonaliseerde opleiding. Deze wordt gegeven door een 'correspondent’, dit zijn gebruikers van het programma die, als bijberoep, opleidingen verzorgen. Vanwege hun praktijkervaring in zowel de landbouwsector als in het gebruik van onze software zijn dit de ideale opleiders. Deze correspondenten, kunnen aan hun eigen ritme 3 belangrijke taken vervullen bij ons.

Opleidingenieder programma wordt verkocht met een opleiding op maat voor de gebruiker. Wij geloven sterk in een persoonlijke opleiding in een omgeving waar de gebruiker zich thuis voelt en in omstandigheden waar de gebruiker al zijn vragen kan en soms belangrijker durft te stellen. Dit garandeert een goede opstart voor de gebruiker. En goed begonnen is reeds half gewonnen. Een grote troef is dat de correspondent zelf gebruiker is van het programma waardoor hij de realiteit om gezet kan worden in het programma.

Verkoop: De correspondent kent zijn eigen regio en is dan ook het gezicht van Isagri in deze regio. Gewoon al hetzelfde dialect spreken is van belang. De correspondent kan onze commerciële vertegenwoordiger vergezellen tijdens bezoeken en zo het verschil maken. Ook tijdens land- en tuinbouwbeurzen steken ze een handje bij.

Onderhouden van de klantenrelatie: Het is niet enkel de verkoop die van belang is. De klant verdient een goede ondersteuning. Tijdens contactmomenten in de sector kan de correspondent onze klanten zien en ondersteunen indien nodig.

Het mooie aan deze samenwerking is dat de correspondent werkt op zelfstandige basis. Hij/zij kan zelf zijn of haar afspraken regelen volgens de tijd die vrij is t.o.v. hun hoofdberoep.

Wie interesse heeft correspondent te worden bij Isagri, kan ons contacteren voor een persoonlijk bezoek of ons aanspreken op een beurs.


Onze correspondenten

GetMultimediaRessource (5)

Agi
West-Vlaanderen
Agi werkt als zelfstandige dierenarts in een praktijk in West-Vlaanderen. Als dierenarts komt ze iedere dag bij veetelers over de vloer. Hierdoor weet zij als geen ander dat iedere stap in de goede richting winst betekent voor haar klanten.

Dorien
Oost-Vlaanderen
Dorien heeft samen met haar echtgenoot een varkensbedrijf thuis. Daarnaast heeft ze een bedrijf wat voeders mengt aan huis. Door haar ervaring in de stal, en haar persoonlijk contact met de landbouwers past ze perfect binnen het profiel van correspondent.

Febe
West-Vlaanderen
Als vertegenwoordiger bij Voeders Hillewaere kent Febe de sector als geen ander. Ze ondersteunt haar klanten op het gebieden van voeders alsook voor de software van Isagri. Dit totaalpakket zorgt voor een tevreden klant. Naast haar job heeft ze ook een gesloten varkensbedrijf samen met haar man.

Eveline
West-Vlaanderen
Aangezien Eveline thuis een gemengd bedrijf heet met akkerbouw, groententeelt en varkens is Eveline de geschikte persoon om klanten op te leiden in onze programma's voor de varkenshouderij en voor de teeltregistratie. Naast opleidingen neemt Eveline ook een deel van de helpdesk voor haar rekening.

Marijke
West-Vlaanderen
Samen met haar echtgenoot heeft Marijke een gesloten varkensbedrijf. Als specialist in haar sector begrijpt ze dat ieder detail invloed heeft op de resultaten en wil ze deze altijd verbeteren. Deze kennis geeft ze dan ook door tijdens de opleidingen.

Jasmien
West-Vlaanderen
Jasmien heeft samen met haar echtgenoot een varkensbedrijf. Daarnaast zorgt ze voor teeltregistraties bij een loonsproeier in de buurt. De praktijk binnen de varkenshouderij en akkerbouw wordt op deze manier wekelijks omgezet in zorgvuldige registraties in Pig’up en Geofolia. Ervaring in de stal, op het veld en aan de computer is een ideale combinatie om de klanten op te leiden voor de programma’s

GetMultimediaRessource (6)
GetMultimediaRessource (7)

Christophe
West-Vlaanderen
Christophe is landbouwer in bijberoep met zowel de klassieke akkerbouwteelten als enkele groentegewassen voor de industrie.

Didier
West-Vlaanderen
Didier is de verantwoordelijke voor een bio-bedrijf in Roeselare. Hier telen ze een assortiment van groenten die zowel buiten als in serres gekweekt worden. Zodanig is Didier specialist voor bedrijven met intensieve teelten.

Eveline
West-Vlaanderen
Aangezien Eveline thuis een gemengd bedrijf heet met akkerbouw, groententeelt en varkens is Eveline de geschikte persoon om klanten op te leiden in onze programma's voor de varkenshouderij en voor de teeltregistratie. Naast opleidingen neemt Eveline ook een deel van de helpdesk voor haarrekening.

Ger
Limburg (NL)
Ger is reeds 20 jaar actief voor ons bedrijf. Hierdoor kent hij onze producten door en door. Hij is actief in Nederland en naast opleidingen neemt Ger ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.

Ilse
Limburg
Ilse heeft samen met haar man Olivier een gemengd bedrijf met akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kweekt ze biologisch geteelde groenten voor de thuisverkoop.

Jonathan
Vlaams-Brabant
Jonathan heeft een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw. Hij heeft al meerdere jaren ervaring als opleider voor Geofolia, Météus en in het verleden ook ISA360. Hierdoor kan hij de noden van de klanten maximaal afstemmen op de mogelijkheden van het programma.

Koen
Oost-Vlaanderen
Koen heeft samen met zijn echtgenote een serrebedrijf. Doorheen de jaren heeft Koen goede contacten opgebouwd in de akkerbouw zodat hij deze sector door en door kent.

Diensten van ISAGRI

Voor de ondersteuning van onze gebruikers

picto_accompagnement
Telefonischeondersteuning 5d/7
picto_actu
Opvolging op het terrein
picto_formation
Opleiding bij uw thuis
picto_logicielsurmesure
Op maat gemaakte tools

Contact