GetMultimediaRessource (3)

Wat is een correspondent?

Iedere klant krijgt een gepersonaliseerde opleiding. Deze wordt gegeven door een 'correspondent’, dit zijn gebruikers van het programma die, als bijberoep, opleidingen verzorgen. Vanwege hun praktijkervaring in zowel de landbouwsector als in het gebruik van onze software zijn dit de ideale opleiders. Deze correspondenten, kunnen aan hun eigen ritme 3 belangrijke taken vervullen bij ons.

Opleidingen: ieder programma wordt verkocht met een opleiding op maat voor de gebruiker. We zijn overtuigd van de waarde van een gepersonaliseerde training, die volledig is afgestemd op de unieke behoeften van de klant. Omdat onze opleiders zelf landbouwers zijn die het programma gebruiken, blijven ze altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en praktijk. Samen met de klant onderzoeken zij hoe deze updates effectief in het programma geïntegreerd kunnen worden.

Verkoop: De correspondent kent zijn eigen regio en is dan ook het gezicht van Isagri in deze regio.  De correspondent kan onze commerciële vertegenwoordiger vergezellen tijdens bezoeken en zo het verschil maken. Ook tijdens land- en tuinbouwbeurzen steken ze een handje bij.

Onderhouden van de klantenrelatie: Het is niet enkel de verkoop die van belang is. De klant verdient een goede ondersteuning. Tijdens contactmomenten in de sector kan de correspondent onze klanten zien en eventuele nieuwigheden, tips of advies doorgeven aan de klanten.

Het mooie aan deze samenwerking is dat de correspondent werkt op zelfstandige basis. Hij/zij kan zelf zijn of haar afspraken regelen volgens de tijd die vrij is t.o.v. hun hoofdberoep.

Wie interesse heeft correspondent te worden bij Isagri, kan ons contacteren voor een persoonlijk bezoek of ons aanspreken op een beurs.


Onze correspondenten

Logo_PigUp_App-1

Agi
West-Vlaanderen

Agi werkt als zelfstandige dierenarts in een praktijk in West-Vlaanderen. Als dierenarts komt ze iedere dag bij veetelers over de vloer. Hierdoor weet zij als geen ander dat iedere stap in de goede richting winst betekent voor haar klanten.
Logo_App_Geofolia-1

Christophe
West-Vlaanderen

Christophe is landbouwer in bijberoep met zowel de klassieke akkerbouwteelten als enkele groentegewassen voor de industrie.
Logo_PigUp_App-1

Dorien
Oost-Vlaanderen

Dorien heeft samen met haar echtgenoot een varkensbedrijf thuis. Daarnaast heeft ze een bedrijf wat voeders mengt aan huis. Door haar ervaring in de stal, en haar persoonlijk contact met de landbouwers past ze perfect binnen het profiel van correspondent.
Logo_PigUp_App-1

Emma
West-Vlaanderen

Als boerendochter van een gemengd bedrijf en vertegenwoordiger bij voeders Hillewaere is Emma nauw verbonden met de landbouwsector. Samen met haar vriend heeft ze een gemengd landbouwbedrijf met koeien en varkens. Door de praktijk ervaring thuis en bij haar ouders is ze de ideale persoon om klanten te begeleiden.

Logo_App_Geofolia-1

Ger
Limburg (NL)

Ger is reeds 20 jaar actief voor ons bedrijf. Hierdoor kent hij onze producten door en door. Hij is actief in Nederland en naast opleidingen neemt Ger ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.
Geofolia&meteus_logo

Ilse
Limburg

Ilse heeft samen met haar man Olivier een gemengd bedrijf met akkerbouw en fruitteelt. Naast opleidingen neemt Ilse ook een deel van de helpdesk voor haar rekening.
Geofolia&meteus_logo

Koen
Oost-Vlaanderen

Koen heeft samen met zijn echtgenote een serrebedrijf. Doorheen de jaren heeft Koen goede contacten opgebouwd in de akkerbouw zodat hij deze sector door en door kent.
Logo_PigUp_App-1

Marijke
West-Vlaanderen

Samen met haar echtgenoot heeft Marijke een gesloten varkensbedrijf. Als specialist in haar sector begrijpt ze dat ieder detail invloed heeft op de resultaten en wil ze deze altijd verbeteren. Deze kennis geeft ze dan ook door tijdens de opleidingen.

Diensten van ISAGRI

Voor de ondersteuning van onze gebruikers

picto_accompagnement
Telefonischeondersteuning 5d/7
picto_actu
Opvolging op het terrein
picto_formation
Opleiding bij uw thuis
picto_logicielsurmesure
Op maat gemaakte tools

Contact