Maak uw service rendabel !

 

Isagri levert alle service inbegrepen.

 

 

Inhoud van het Service contract

 

Het Service contract van alle Isagri pakketten omvat de volgende produkten en diensten :

 

 

 

Nieuwsbrieven, Video-uitleg

 

HelpDesk en Technisch advies :
Per telefoon en per Email

 

Cursus op uw eigen ritme :
Met evaluatie na 3 maanden

Jaarlijks service gesprek

 

Nieuwe software versies :
Regelmatige updates
Administratieve ontwikkelingen
Updates via de cloud

 

 

  

Onze correspondenten

 

Agi – West-Vlaanderen - Pig'Up

Als veearts komt Agi iedere dag bij landbouwers over de vloer om hun goed te begeleiden. Zij weet als geen ander dat iedere stap in de goede richting winst betekent voor haar klanten.

 

Christophe – West-Vlaanderen - Geofolia

Christophe is landbouwer in bijberoep in de regio Roeselare. Hij teelt klassieke akkerbouwgewassen en industriegroenten.

 

Didier – West-Vlaanderen – Geofolia - Météus

Didier is verantwoordelijke op een bio-bedrijf in Roeselare. Op dit bedrijf hebben ze een gans assortiment van groenten die buiten of in serre gekweekt worden. Zodanig is Didier specialist voor kleinere oppervlakten die intensief – soms meerdere teelten per jaar – bewerkt worden.

 

Dorien – Oost-Vlaanderen – Pig’Up

Dorien heeft samen met haar echtgenoot Karl een varkensbedrijf thuis. Daarnaast heeft ze een jaar geleden een bedrijf overgenomen wat voeders mengt aan huis. Door haar ervaring in de stal, en haar persoonlijk contact met de landbouwers past ze perfect binnen het profiel van correspondent.

 

Eveline – West-Vlaanderen – Pig’Up

Eveline heeft samen met haar echtgenoot Jeroen een gemengd bedrijf met akkerbouw, groententeelt en varkens. Door dagelijks in de praktijk te staan, ziet ze het belang van goede opvolging van uw bedrijf. Evelyne heeft zowel onze programma voor varkensmanagement als voor teeltregistratie en zal voor beiden opleiding kunnen geven.

 

Febe – West-Vlaanderen – Pig’Up

Als vertegenwoordiger voor voeders Hillewaere kent Febe de sector als geen ander. Ze ondersteunt haar klanten op het gebieden van voeders alsook voor de software van Isagri. Dit totaalpakket zorgt voor een tevreden klant.

 

Ger – Limburg NL – Geofolia – Isateelt – Gps – Helpdesk

Ger is reeds 20 jaar actief voor ons bedrijf. Hierdoor kent hij onze producten door en door. Hij is actief in Nederland maar doet ook opleidingen in België. Naast opleidingen neemt Ger ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.

 

Ilse – Limburg – Geofolia

Ilse heeft samen met haar man Olivier een gemengd bedrijf met akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kweekt ze biologisch geteelde groenten voor de thuisverkoop.

 

Jonathan – Vlaams-Brabant – Geofolia – Météus – Gps

Jonathan heeft een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw. Zijn opleiding en ervaring als boekhouder maken hem tot onze specialist voor de module economie. Daarnaast is Jonathan ook onze specialist voor opleidingen van onze weerstations.

 

Koen – Oost-Vlaanderen - Geofolia

Koen heeft samen met zijn echtgenote een serrebedrijf. Doorheen de jaren heeft Koen goede contacten opgebouwd in de akkerbouw zodat hij deze sector door en door kent. Als hobby is Koen veel bezig met informatica.

 

Koen – Limburg – Geofolia

Geboren en getogen in de akkerbouw, met als achtergrond een periode werkzaam op de PIBO te Tongeren. Betere ervaring kan Koen niet voorleggen om onze Limburgse klanten te begeleiden.

 

Marijke – West-Vlaanderen – Pig’up

Samen met haar echtgenoot Geert heeft Marijke een gesloten varkensbedrijf. Als specialist in haar sector begrijpt ze dat ieder detail invloed heeft op de resultaten en wil ze deze altijd verbeteren.

 

Naam * : 
Voornaam * : 
Adres*: 
Postcode*:  
Woonplaats*  
Mobiel nummer* 
E-mail * 

Cursus aanbod

 

 

Onze cursussen en instrukties worden uitgevoerd door onze dealers, HelpDesk medewerkers en Opleidings specialisten. Zij beschikken over technische kennis wat betreft de soft- en hardware en over vakkennis in de akkerbouw, fruitteelt of tuinbouw.

 

 

 

 

De starters-cursus garandeert dat u meteen aan de slag kunt met uw pakket :

 

Leer zelf werken met de meest gebruikelijke activiteiten in uw software pakket

 

Pas uw software aan aan uw specifieke situatie om nog beter aan uw wensen te voldoen

 

Bij iedere aankoop wordt een opleiding ter plaatse aangeboden. Deze opleiding gebeurt op maat van de klant en bij de klant thuis in zijn vertrouwde omgeving. Zo zorgen we dat iedere klant in de best mogelijke omstandigheden opstart. Iedere opleiding gebeurt door ‘correspondenten’, dit wil zeggen gebruikers van het programma die, naast hun eigen landbouwbedrijf, opleidingen verzorgen vanuit de praktijk. Deze correspondenten krijgen, naast hun eigen praktijkervaring, bijkomende opleiding om zo goed mogelijk onze nieuwe klant op weg te helpen. Vandaag telt Vlaanderen 8 correspondenten maar we hebben er nog meer nodig.
Hoe meer verkoop, hoe meer opleidingen er dienen gegeven te worden.

 

 

Extra instruktie cursus :

 

Opfrissen en verdiepen van kennis over uw software pakket

 

Leren werken met geavanceerde opties

 

Sneller leren werken met de nieuwste versies

 

Individueel of per groep, elke cursus heeft haar voordelen : kosten of op maat

Hoe werkt een Online cursus ?

 

Met hulp van Online Cursus kunt u profiteren van een cursus op het moment dat het u schikt, en in sessies met een kortere tijdsduur (bijv. 1 of 2 uur maximaal). Via telefonisch contact en ingelogd op uw PC-scherm geven onze medewerkers u de gewenste cursus, alsof zij naast u zitten.