Correspondenten

 

Vele mensen in onze sector zoeken een bijverdienste. De één om bij te verdienen, de ander omdat hij graag iets toont aan een ander, en nog anderen omdat ze graag bij collega’s komen. Elk heeft zijn motivatie. Het feit is dat velen graag naar buiten komen maar niet weten hoe dit te doen. Anderzijds zoekt Isagri mensen die ons willen bijstaan op zelfstandige basis. Correspondenten, zoals wij deze mensen noemen, kunnen aan hun eigen ritme 3 belangrijke taken vervullen bij ons.

 

 

Opleidingen: ieder pakket wordt verkocht met een opleiding ter plaatse bij de gebruiker. Wij geloven sterk in persoonlijke opleiding in een omgeving waar de gebruiker zich thuis voelt. Ook in omstandigheden waar de gebruiker al zijn vragen kan en durft stellen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker goed opstart. Belangrijk is dat de correspondenten gebruiker zijn van onze software waardoor hij of zij het programma kent in de praktijk.

Verkoop: De correspondent kent zijn eigen regio en is dan ook het gezicht van Isagri in deze regio. Gewoon al hetzelfde dialect spreken is van belang. De correspondent kan onze commerciële vertegenwoordiger vergezellen tijdens bezoeken en zo het verschil maken. Ook tijdens land- en tuinbouwbeurzen kunnen ze een handje toesteken.

Onderhouden klantenrelatie: het is niet enkel de verkoop die van belang is. De klant verdient een goede ondersteuning. Tijdens zijn of haar contacten in de sector kan de correspondent onze klanten zien en ondersteunen indien nodig.

Het mooie aan deze samenwerking is dat de correspondent werkt op zelfstandige basis. Hij of zij kan zelf zijn of haar afspraken regelen volgens de tijd die vrij is t.o.v. hun hoofdberoep.

Wie interesse heeft correspondent te worden bij Isagri, kan ons contacteren voor een persoonlijk bezoek of ons aanspreken op een beurs.

Onze correspondenten

 

Agi – West-Vlaanderen - Pig'Up

Als veearts komt Agi iedere dag bij landbouwers over de vloer om hun goed te begeleiden. Zij weet als geen ander dat iedere stap in de goede richting winst betekent voor haar klanten.

 

Christophe – West-Vlaanderen - Geofolia

Christophe is landbouwer in bijberoep in de regio Roeselare. Hij teelt klassieke akkerbouwgewassen en industriegroenten.

 

Didier – West-Vlaanderen – Geofolia - Météus

Didier is verantwoordelijke op een bio-bedrijf in Roeselare. Op dit bedrijf hebben ze een gans assortiment van groenten die buiten of in serre gekweekt worden. Zodanig is Didier specialist voor kleinere oppervlakten die intensief – soms meerdere teelten per jaar – bewerkt worden.

 

Dorien – Oost-Vlaanderen – Pig’Up

Dorien heeft samen met haar echtgenoot Karl een varkensbedrijf thuis. Daarnaast heeft ze een jaar geleden een bedrijf overgenomen wat voeders mengt aan huis. Door haar ervaring in de stal, en haar persoonlijk contact met de landbouwers past ze perfect binnen het profiel van correspondent.

 

Eveline – West-Vlaanderen – Pig’Up

Eveline heeft samen met haar echtgenoot Jeroen een gemengd bedrijf met akkerbouw, groententeelt en varkens. Door dagelijks in de praktijk te staan, ziet ze het belang van goede opvolging van uw bedrijf. Evelyne heeft zowel onze programma voor varkensmanagement als voor teeltregistratie en zal voor beiden opleiding kunnen geven.

 

Febe – West-Vlaanderen – Pig’Up

Als vertegenwoordiger voor voeders Hillewaere kent Febe de sector als geen ander. Ze ondersteunt haar klanten op het gebieden van voeders alsook voor de software van Isagri. Dit totaalpakket zorgt voor een tevreden klant.

 

Ger – Limburg NL – Geofolia – Isateelt – Gps – Helpdesk

Ger is reeds 20 jaar actief voor ons bedrijf. Hierdoor kent hij onze producten door en door. Hij is actief in Nederland maar doet ook opleidingen in België. Naast opleidingen neemt Ger ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.

 

Ilse – Limburg – Geofolia

Ilse heeft samen met haar man Olivier een gemengd bedrijf met akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kweekt ze biologisch geteelde groenten voor de thuisverkoop.

 

Jonathan – Vlaams-Brabant – Geofolia – Météus – Gps

Jonathan heeft een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw. Zijn opleiding en ervaring als boekhouder maken hem tot onze specialist voor de module economie. Daarnaast is Jonathan ook onze specialist voor opleidingen van onze weerstations.

 

Koen – Oost-Vlaanderen - Geofolia

Koen heeft samen met zijn echtgenote een serrebedrijf. Doorheen de jaren heeft Koen goede contacten opgebouwd in de akkerbouw zodat hij deze sector door en door kent. Als hobby is Koen veel bezig met informatica.

 

Koen – Limburg – Geofolia

Geboren en getogen in de akkerbouw, met als achtergrond een periode werkzaam op de PIBO te Tongeren. Betere ervaring kan Koen niet voorleggen om onze Limburgse klanten te begeleiden.

 

Marijke – West-Vlaanderen – Pig’up

Samen met haar echtgenoot Geert heeft Marijke een gesloten varkensbedrijf. Als specialist in haar sector begrijpt ze dat ieder detail invloed heeft op de resultaten en wil ze deze altijd verbeteren.