Correspondenten


Vele mensen in onze sector zoeken een bijverdienste. De één om bij te verdienen, de ander omdat hij graag iets toont aan een ander, en nog anderen omdat ze graag bij collega’s komen. Elk heeft zijn motivatie. Het feit is dat velen graag naar buiten komen maar niet weten hoe dit te doen. Anderzijds zoekt Isagri mensen die ons willen bijstaan op zelfstandige basis. Correspondenten, zoals wij deze mensen noemen, kunnen aan hun eigen ritme 3 belangrijke taken vervullen bij ons.Opleidingen: ieder pakket wordt verkocht met een opleiding ter plaatse bij de gebruiker. Wij geloven sterk in persoonlijke opleiding in een omgeving waar de gebruiker zich thuis voelt. Ook in omstandigheden waar de gebruiker al zijn vragen kan en durft stellen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker goed opstart. Belangrijk is dat de correspondenten gebruiker zijn van onze software waardoor hij of zij het programma kent in de praktijk.

Verkoop: De correspondent kent zijn eigen regio en is dan ook het gezicht van Isagri in deze regio. Gewoon al hetzelfde dialect spreken is van belang. De correspondent kan onze commerciële vertegenwoordiger vergezellen tijdens bezoeken en zo het verschil maken. Ook tijdens land- en tuinbouwbeurzen kunnen ze een handje toesteken.

Onderhouden klantenrelatie: het is niet enkel de verkoop die van belang is. De klant verdient een goede ondersteuning. Tijdens zijn of haar contacten in de sector kan de correspondent onze klanten zien en ondersteunen indien nodig.

Het mooie aan deze samenwerking is dat de correspondent werkt op zelfstandige basis. Hij of zij kan zelf zijn of haar afspraken regelen volgens de tijd die vrij is t.o.v. hun hoofdberoep.

Wie interesse heeft correspondent te worden bij Isagri, kan ons contacteren voor een persoonlijk bezoek of ons aanspreken op een beurs.