correspondenten #masterContainer { background: #F4F4F4 !important; } #ctl00_ContentPlaceHolder1_ctl00_FormView2_titleLabel { display: none; } h1 { font-size: 32px; } h2 { font-size: 24px; } p, li { font-size: 20px; } .fz08 { font-size: 0.8em; } .btn-block { display: block !important; width: 100%; color: #fff !important; } .cols-produits .col-sm { position: relative; padding-bottom: 3em; } .cols-produits .col-sm .btn-cta { position: absolute; bottom: 2em; width: 87.90%; font-weight: 900; } @media all and (max-width: 768px) { table.ViewNodeContent { margin-top: 4em; } } $('#ctl00_ContentPlaceHolder1_ctl00_FormView2').addClass('w-100'); $('#ctl00_ContentPlaceHolder1_ctl00_FormView2_bodyLabel').addClass('d-flex flex-column mx-auto align-items-center')


correspondenten
 
 

 

Correspondenten

Wat is een correspondent?

Iedere opleiding gebeurt door ‘correspondenten’, dit zijn gebruikers van het programma die, als bijberoep, opleidingen verzorgen vanuit de praktijk. Deze correspondenten, kunnen aan hun eigen ritme 3 belangrijke taken vervullen bij ons.

Opleidingen: ieder pakket wordt verkocht met een opleiding op maat voor de gebruiker. Wij geloven sterk in een persoonlijke opleiding in een omgeving waar de gebruiker zich thuis voelt en in omstandigheden waar de gebruiker al zijn vragen kan en durft stellen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker goed opstart. Belangrijk is dat de correspondent gebruiker is van onze software waardoor hij of zij de realiteit om kan zetten in het programma.

Verkoop: De correspondent kent zijn eigen regio en is dan ook het gezicht van Isagri in deze regio. Gewoon al hetzelfde dialect spreken is van belang. De correspondent kan onze commerciële vertegenwoordiger vergezellen tijdens bezoeken en zo het verschil maken. Ook tijdens land- en tuinbouwbeurzen kunnen ze een handje toesteken.

Onderhouden van de klantenrelatie: het is niet enkel de verkoop die van belang is. De klant verdient een goede ondersteuning. Tijdens zijn of haar contacten in de sector kan de correspondent onze klanten zien en ondersteunen indien nodig.

Het mooie aan deze samenwerking is dat de correspondent werkt op zelfstandige basis. Hij of zij kan zelf zijn of haar afspraken regelen volgens de tijd die vrij is t.o.v. hun hoofdberoep.

Wie interesse heeft correspondent te worden bij Isagri, kan ons contacteren voor een persoonlijk bezoek of ons aanspreken op een beurs.

Onze correspondenten

 
Pig'UP logo

Agi
West-Vlaanderen

Agi werkt als zelfstandige dierenarts in een praktijk in West-Vlaanderen. Als dierenarts komt ze iedere dag bij landbouwers over de vloer om hun goed te begeleiden. Zij weet als geen ander dat iedere stap in de goede richting winst betekent voor haar klanten.

Dorien
Oost-Vlaanderen

Dorien heeft samen met haar echtgenoot een varkensbedrijf thuis. Daarnaast heeft ze een bedrijf wat voeders mengt aan huis. Door haar ervaring in de stal, en haar persoonlijk contact met de landbouwers past ze perfect binnen het profiel van correspondent.

Eveline
West-Vlaanderen

Doordat Eveline thuis een gemengd bedrijf heet met akkerbouw, groententeelt en varkens is Eveline de geschikte persoon om klanten op te leiden in ons programma voor varkensmanagement als voor de teeltregistratie. Naast opleidingen neemt Eveline ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.

Febe
West-Vlaanderen

Als vertegenwoordiger voor voeders Hillewaere kent Febe de sector als geen ander. Ze ondersteunt haar klanten op het gebieden van voeders alsook voor de software van Isagri. Dit totaalpakket zorgt voor een tevreden klant. Naast vertegenwoordiger bij Voeders Hillewaere, heeft ze ook een gesloten varkensbedrijf samen haar man.

Marijke
West-Vlaanderen

Samen met haar echtgenoot Geert heeft Marijke een gesloten varkensbedrijf. Als specialist in haar sector begrijpt ze dat ieder detail invloed heeft op de resultaten en wil ze deze altijd verbeteren.

Geofolia logo
Météus logo

Christophe
West-Vlaanderen

Christophe is landbouwer in bijberoep in de regio Roeselare. Hij teelt klassieke akkerbouwgewassen en industriegroenten.

Didier
West-Vlaanderen

Didier is verantwoordelijke op een bio-bedrijf in Roeselare. Op dit bedrijf hebben ze een heel assortiment van groenten die buiten of in serre gekweekt worden. Zodanig is Didier specialist voor bedrijven met intensieve teelten als voor grootschalige bedrijven.

Eveline
West-Vlaanderen

Doordat Eveline thuis een gemengd bedrijf heet met akkerbouw, groententeelt en varkens is Eveline de geschikte persoon om klanten op te leiden in ons programma voor varkensmanagement als voor de teeltregistratie. Naast opleidingen neemt Eveline ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.

Ger
Limburg (NL)

Ger is reeds 20 jaar actief voor ons bedrijf. Hierdoor kent hij onze producten door en door. Hij is actief in Nederland Naast opleidingen neemt Ger ook een deel van de helpdesk voor zijn rekening.

Ilse
Limburg

Ilse heeft samen met haar man Olivier een gemengd bedrijf met akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kweekt ze biologisch geteelde groenten voor de thuisverkoop.

Jonathan
Vlaams-Brabant

Jonathan heeft een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw. Hij heeft al meerdere jaren ervaring als opleider voor Geofolia, Météus en in het verleden ook ISA360. Hierdoor kan hij de noden van de klanten maximaal afstemmen op de mogelijkheden van het programma.

Koen
Oost-Vlaanderen

Koen heeft samen met zijn echtgenote een serrebedrijf. Doorheen de jaren heeft Koen goede contacten opgebouwd in de akkerbouw zodat hij deze sector door en door kent.

Ronnie
Vlaams-Brabant

Na een lange ervaring in het verkopen van meststoffen, is Ronny begonnen bij Isagri. Hij kent zijn klanten en weet wat jullie nodig hebben om efficiënt het programma te gebruiken. Zijn kennis van de sector zorgt ervoor dat hij jullie het juiste advies kan geven.

Diensten van ISAGRI

Voor de ondersteuning van onze gebruikers

Card image cap

Telefonische
ondersteuning 5d/7

Card image cap

Opvolging op het terrein

Card image cap

Opleiding bij uw thuis

Card image cap

Op maat gemaakte tools